Din erfarne freelance grafiker

Min baggrund som grafiker med 25 års erfaring dels fra reklamebranchen, in-house – BTB og BTC gør, at jeg idag er en stærk medspiller. Jeg er visuel, kreativ og har øje for detalje. Jeg er engageret, hårdtarbejdende og bidrager gerne med godt humør. Jeg brænder for det grafiske håndværk, jeg har ingen fine fornemmelser, kun faglig stolthed.

Visuel identitet

Visuelt design skaber en unik DNA i din virksomhed, og jeres visuelle identitet er jeres ansigt udadtil. Jeg hjælper jer med at opnå synlighed og skaber genkendelighed og dermed øger sandsynligheden for salg. Mine grafiske ydelser indeholder ofte; designmanual, logo, papirline, visitkort, e-mail signatur, salgsmateriale, powerpoint-skabelon, brochure eller salgsmateriale – alt sammen skabt for at opnå genkendelighed omkring virksomheden.

Grafisk Design

Min fornemmeste opgave er at lytte, forstå og være nysgerrig på dit firma eller dit produkt, dermed skaber jeg bedste det visuelle udtryk, der afspejler produkt og kvalitet. Fra konceptudvikling til rentegning, ingen opgave er for lille – ej eller for stor. Som ekstern grafiker hjælper jeg med grafisk opsætning af alt lige fra kataloger til brochurer, magasiner, bøger, plakater og årsberetninger mm.

Bogdesign

Med flere års erfaring i bogdesign, layout og produktion tillader jeg mig at kalde mig specialist i bogdesign. Bogdesign har mange facetter, og jeg elsker at nørde typografi, ombrydning og papirkvalitet, så tingene går op i en højere enhed. Jeg designer gerne din næste bog.

Katalog og magasindesign

Katalog- og magasinprocessen kan virke som en uoverskuelig process. Jeg samler alle elementerne, og holder overblikket på større produktioner. Jeg sørger dels for det kreative layout, men jeg sørger også for struktur, planlægningen, kontakt til trykkerier, samt at deadlines bliver overholdt.

Messestand

Det er vigtigt, at din messestand skiller sig ud fra mængden. Derved opnår du synlighed og øger besøgstallet. Husk nu, det første indtryk er det vigtigste. Jeg designer et visuelt univers og skaber sammenhæng mellem messestand, POS-material og merchandise, så du står stærkt og synligt.

Powerpoint

Jeg skaber powerpoint-præsentationer, der sælger! Præsentationer skal fange mødedeltagernes opmærksomhed fra starten. Jeg guider omkring struktur og designer indhold, så præsentationen står enkelt og skarpt. Dermed opnår du at fange publikum, skabe forståelse og står stærkt i din branding. Dette gælder både for oplægsholder, firmapræsentationer eller salgspræsentation.

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve kan BOOSTE dit salg og e-mail marketing er stadig en af de mest effektive markedsføringskanaler. Jeg designer templates til Mailchimp, som er det mest brugte e-mail marketing system i verden. Mailtemplates som understøtter en visuel identitet så både tekst, billeder og indhold, inspirerer læseren. Jeg guider og rådgiver også i forhold til content og

Projektstyring

Som ekstern samarbejdspartner løfter jeg hele opgaven fra det grafiske udtryk til projektstyring, og fører din opgave trygt til dørs til tiden. Dermed opnår du tryghed omkring hele den grafisk proces. Jeg sørger for struktur, planlægningen, kontakt til trykkerier, samt at deadlines bliver overholdt.

Andet? Lad mig høre om dit projekt

Bare en idé

"Mia er uden omsvøb en super skarp og dygtig grafiker, som løser sine opgaver og går til dem med god energi. Mia sætter sig hurtigt ind i nye programmer og problemstillinger og finder løsninger. Hun får meget fra hånden og arbejder målrettet og sikkert. Hun er et positivt menneske, en skøn og loyal samarbejdspartner, der har let til grin også i presset situationer. Jeg giver Mia mine varmeste anbefalinger. "
Anja Kostecki, Marketingchef, BAHNE

Lad os tage en snak

Jeg tilbyder et gratis inspirationsmøde, hvor du får et grafisk serviceeftersyn med henblik på et fremtidigt samarbejde.
Her gennemgår vi sammen dine behov, og hvad du ønsker at opnå.

Ring til mig på 61 30 19 44 eller send en mail på mia@grafisksign.dk