Fulde navn: Mia Brandt
Titel: Grafisk designer
Alder: Lyvogtyve
Erfaring: 25 år
Bopæl: Køge, Sjælland

Din baggrund?

Jeg kommer oprindeligt fra Lolland. Jeg plejer at sige, at jeg er født og opvokset i den grafisk branche, – min mor var bogbinder, min far var sætter.

Dine interesser?

Dansk design, rejser, dykning, havedesign og vinterbadning

Din uddannelse?

Mesterlære som grafiker. Bestået med Bronzemedalje! Efterfølgende flyttede jeg til London og gik på London College of Communication. Jeg har et hav af efteruddannelseskurser hos IT Kommunikation og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Din største grafiske opgave?

Det er helt sikkert UNO UNIQAS møbelkatalog! Jeg kalder det mit hjertebarn – min bibel! Et hardcover katalog på mere end 1200 sider – med 20 faneblade og UV-lak. Et utal af grafiker-timer blev der lagt i denne opgave, men med projekt- styring, hård hånd og stolthed blev opgaven løst uden kaos og til tiden!

Din bedste grafiske opgave?

Uhh… det er svært, når jeg tænker på de mange forskellige opgaver, jeg har haft igennem 25 år. Jeg har designet alt fra frimærker til messestande. Store og små kataloger, PowerPoint-præsentationer, coffeetabelbooks, rejsekataloger, plakater. Men bedste grafiske opgave… det må nok være et prestigeprojekt til Louisiana, hvor æstetik, design og papir gik op i en højere enhed.

Hvis du ikke var grafisk designer?

Hvis jeg skulle vælge noget helt andet, så ville jeg være havearkitekt/anlægsgartner – jeg elsker at skabe uderum. Men haven er også mit åndehul, om jeg så piller ukrudt ellers drikker sommerdrinks, som vil min have altid være mit fristed……

Dine principper?

Jeg foretrækker grafisk design rent og enkelt – og arbejder ud fra det principt, at »less is more«

Hvad brænder du for?

Min kærlighed går 100% til kreativitet, æstetik og godt håndværk

Fortæl noget vi ikke ved

Jeg har vinterbadet de sidste 10 år – og jeg elsker at få hovedet under det kolde vand! Det er min medicin i en til tider stresset hverdag.
Flere spørgsmål??

Ring til mig på 61 30 19 44 eller send en mail på mia@grafisksign.dk